Új hozzászólás  Válasz
Adataid | Regisztráció | Keresés | GyIK | Fórum kezdőlapja
  A következő régi hozzászóláshoz.   A következő friss hozzászóláshoz.
»  ANETTKA.COM fórum   » Anettka médiaszereplései   » Claudia Show

Fejléc: Témák: Claudia Show
Diablos001
Junior Member
Tag-szám # 391

Felhasználó értékelése

Elküldve December 13, 2002 11:48 PM     Adatai Diablos001   Weblap   E-mail Diablos001     Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Király vagy Diablos!!!!!Meg Meteor hq is király!!!!!!!!!!!Peti 1 hülye!!
Posts: 2 | Kitől: BP | Regisztrálva: XII. 2002  |  IP: Megjegyezve.
Atka
Moderator
Tag-szám # 43

Elküldve Március 19, 2002 01:57 PM     Adatai Atka   Weblap   E-mail Atka     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Szandinak tök igaza volt: Atkára ráférne a pus-áp!
Posts: 49 | Kitől: bp(tv) | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.
anettka.com
Administrator
Tag-szám # 1

Voksok::

Elküldve Március 19, 2002 12:16 PM     Adatai anettka.com   Weblap   E-mail anettka.com     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
március 18-án ismet láthattuk Anettkát a Claudia Showban.

A téma: Hírességek átalakítása

Posts: 74 | Kitől: | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.
farkinca
Junior Member
Tag-szám # 141

Elküldve Március 06, 2002 08:22 AM     Adatai farkinca   Weblap   E-mail farkinca     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Ide kell írnom, hogy miközben beírtam, szépen kirúgtak az állásomból. Az emberek nagyon okosak, iszok egy kávét, egy Unicomut, és megyek vetkőzni Anettkához.

Gratulálok az ex-főnökeimnek.

Kepe

--------------------

.Farkinca.

Posts: 12 | Kitől: | Regisztrálva: II. 2002  |  IP: Megjegyezve.
farkinca
Junior Member
Tag-szám # 141

Elküldve Március 06, 2002 08:20 AM     Adatai farkinca   Weblap   E-mail farkinca     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Üdv!

Engem a résztvevők fogtak meg (hát, szerencsére csak képletesen). A műsort lekéstem, a beharangozó elég volt.

Szalontai Szilvia: láttam még párszor kislánykorában, mert halasi, és én is arrafelé voltam kölyök. Na, már akkor istennőnek tartotta mindenki, hosszú combok, hosszú szőke haj. Sajnos a szőkesége mindent elborít. Buta-buta-buta-buta-buta. Ennél jobban nem tudom kifejezni magam. Sajnos.

Michelle Wild: köszi. Hajrá magyarok!!! Nem nézek videót.

Dózsa László: ezt ki hívta?

Anettka: na ja, őt tudjuk, ki hívta.

Dr. Veres Pál: szegény öreget nem kell bántani, tudja ő, hogy kell le-fel-le-fel avagy körbe-körbe ny*lni a médiában(nak-nek-hoz-höz).

Németh Anna: köszi.

Orbán József: szintén. Miattuk biztos leül a nép tévézni.

Lang Györgyi: neki biztos sokat fizettek. alapból nem normális (ezt lehet kétértelműen akár még pozitív felhanggal is érteni)...

Panem et circenses - amint a művelt angol mondja (ha tud veretesen).

gondoltam, én is csinálok egy műsort a szexről. Annyit kb. én is nem értek hozzá, mint "A", de legalább vagyok olyan előnytelen külsejű is.

És az Úr a 0. napon megteremtette Anettkát. Belőle fejlődtek ki a kékmoszatok. Néhány el is pusztult, amikor előjött belőle az anettka-archetipus.

Sebaj. Röhögjünk inkább.

--------------------

.Farkinca.

Posts: 12 | Kitől: | Regisztrálva: II. 2002  |  IP: Megjegyezve.
rtloszka...
Member
Tag-szám # 124

Elküldve Március 05, 2002 11:09 PM     Adatai rtloszka...   Weblap   E-mail rtloszka...     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Valószinüleg igazad vam, kizárásos alapon csak ö lehet.
Posts: 36 | Kitől: | Regisztrálva: II. 2002  |  IP: Megjegyezve.
Atka
Moderator
Tag-szám # 43

Elküldve Március 04, 2002 10:47 PM     Adatai Atka   Weblap   E-mail Atka     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
nem láttam a műsort, de valszeg dr.VeressPál vénkecskéről van szó, aki anno az IfjúságiMagazinban osztotta az eszet a szexrovatban...
Posts: 49 | Kitől: bp(tv) | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.
rtloszka...
Member
Tag-szám # 124

Elküldve Március 04, 2002 09:50 PM     Adatai rtloszka...   Weblap   E-mail rtloszka...     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Véletlenül pont bekapcsoltam a végéra. Az a vén f@sz, nem tudom, hogy mi a neve, nem volt rá érdemes, hogy megjegyezzem. Valahol 70 és a halál között, azelött álitólag valami szexuális tanácsadó volt mittudoménhol, de el volt ájulva anetkától, hogy milyen szexi és milyen jól tartja magát. Szerintem fater nagyon unhatta már a banánt és koccolni akart haza, vagy túl sok gázsit kapott. Én akkor sem tudom elhinni, hogy anettka szexis lenne. Ez nagyon durva. Még nekem is jobb mellem van. Egyenlöre ennyi.

[ Március 30, 2002: Az hozzászólást javította: Atka ]

Posts: 36 | Kitől: | Regisztrálva: II. 2002  |  IP: Megjegyezve.
anettka.com
Administrator
Tag-szám # 1

Elküldve Március 03, 2002 01:08 AM     Adatai anettka.com   Weblap   E-mail anettka.com     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Téma: Minden a szex körül forog?
(március 01.)
Vendégek:

Szalontai Szilvia
Michelle Wild
Dózsa László
Anettka
Dr. Veres Pál
Németh Anna
Orbán József
Lang Györgyi

Posts: 74 | Kitől: | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.

Mindig CET  

Új hozzászólás  Válasz Lezárt téma    Mozgatás    Téma törlése A következő régi hozzászóláshoz.   A következő friss hozzászóláshoz.
Ugrás:

e-mail | ANETTKA.COM

Ultimate Bulletin BoardTM 6.04e