|
Fejléc:
|
Témák: Anettka kiátkozta Svábyt és Claudiát
|
|
|
petike
Junior Member
Tag-szám # 378
|
Elküldve November 08, 2002 09:22 PM
Kellemetlen, ha valaki paranoid. Ezek szerint Anettka az. Miert lettek volna statiszták a műsorban?Sajnos ez van Anettka, ez a való világ! Egy NAGY NULLA vagy! (Tévés szereplés szempontjából!) Nekem óhatatlanul a Grespik jut az eszembe, pontosabban a módszerei. Amikor nem tudott mit mondani az őt érő kritikákra, akkor elkezdett feljelentegetni. Úgy őszintén: Szükséges, hogy a médiák (mind!) ovodás gyerekek civakodásának színtere legyen? Ez az, ami miatt nullának tartom az összes médiaszereplőt, aki a személyes (!!!) sérelmeit ezrekre (na jó, ezesetben százakra) erőlteti rá. MINEK??? Na, csákány! KP
Posts: 1 | Kitől: | Regisztrálva: XI. 2002 | IP: Megjegyezve.
|
|
|
|
anettka.com
Administrator
Tag-szám # 1
Voksok::
|
Elküldve November 08, 2002 02:50 PM
Anettka hadjáratot indított Sváby ellen Megsértődött a Budapest TV műsorvezetője Index 2002. november 8., péntek 12:57 Becsaptak a Claudia Show szerkesztői - állítja a Budapest TV műsorvezetője, Anettka, aki "bosszúhadjáratba" kezdett a műsor producere, Sváby András ellen. Svábyt azonban egyáltalán nem érdekli a botrányairól elhíresült médiaszemélyiség.
A meztelenség lett volna a témája annak a Claudia Shownak, amelybe Anettkát, a Budapest TV műsorvezetőjét is meghívták; Fehér Anett ugyanis általában félmeztelenül szerepel a képernyőn. A felvételen azonban Anettka televíziós, szakmai teljesítményére terelődött a szó. Anettka azt állítja, a showban fizetett statisztákat alkalmaztak arra, hogy őt és műsorait szapulják, adta hírül a Mai Nap. A Budapest TV műsorvezetője ezek után arra kérte a show szerkesztőit, hogy a felvétel ne kerüljön adásba. A producer, Sváby András azonban erre - anyagi okok miatt - nem volt hajlandó. A nézeteltérés odáig fajult, hogy Anettka Svábyt büdös parasztnak, Claudiát pedig zsírsertésnek nevezte, és csütörtöki, Gagyi című műsorában "bosszúhadjáratot" indított ellenük, amelyben szándékai szerint napról napra lejáratja majd az ismert televíziósokat. Svábyt nem érdekli Sváby András az Index megkeresésére megismételte korábbi álláspontját: nem kívánja kommentálni az eseményeket. Hozzátette, nem látja értelmét, hogy "perifériális" médiaszereplőkkel foglalkozzon.
Posts: 74 | Kitől: | Regisztrálva: XII. 2001 | IP: Megjegyezve.
|
|
anettka.com
Administrator
Tag-szám # 1
Voksok::
|
Elküldve November 08, 2002 02:48 PM
Alaposan átverték minap Anettkát. Méghozzá a Claudia show szerkesztői. Ám Anettka nem nyugszik bele. Úgy döntött, amennyiben leadják a tévében a felvett műsort, úgy bosszút áll Claudián. Mégpedig a saját fegyverével akarja legyőzni. - Claudia show-tól megkerestek azzal, hogy lenne egy olyan műsor, amelyben az emberi testről, a meztelenségről lenne szó - nyilatkozta dühösen Anettka. Azt mondták, hogy a szerkesztő két csoportot hív majd meg a műsorba. Az egyik a prűdeket képviseli, míg a másik, amihez én is tartozom, azok lennének, akik elfogadják a meztelenséget. Erre az ötletre igent mondtam. Csakhogy a felvételen teljesen másról volt szó. A Claudia show által tízezer forintért megvett statiszták végig velem foglalkoztak engem, illetve a műsoraimat próbálták cikizni. A főszerkesztő nem tehet róla
A felvétel után azonnal megkerestem a főszerkesztőt, Hámori Barbarát, hogy felelősségre vonjam. Erre Hámori azt mondta, nem tehet róla, nem tudta megakadályozni, hogy a szereplők ne velem foglalkozzanak. Mármint azok a statiszták, akik a pénzért azt mondják el, amit a készítők elvárnak tőlük. Anettka ezek után kijelentette nem járul hozzá ahhoz, hogy a felvétel lemenjen adásba. Büdös paraszt és zsírsertés - Erre Hámori azt mondta, hogy ő egy senki, egyedül Sváby András diszponál a műsor felett. Természetesen őt nem lehetett utolérni. Sváby már a Napló műsorában is átvert, akkor megtapasztaltam, hogy egy b...s paraszt. Amennyiben mindezek ellenére adásba kerül a műsor, úgy a Budapest Tv-ben egy olyan mindennap jelentkező talk show-t rendezek, ahol a zsírsertések, az elhízott tehetségtelen műsorvezetők lesznek a témák. Természetesen nem Claudiáról lesz szó, csak éppen nem tudom majd a meghívott vendégeket abban megakadályozni, hogy ne őt szapulják. Ígérem, Claudia minden szava, mondata alaposan ki lesz vesézve, pedig nem is ő lesz a téma. Sváby nem asszisztál A Claudia showt gyártó cég produkciós vezetője, Sváby András, mint mondja, nem foglalkozik Anettkával, semmi baja vele annak ellenére, hogy a Budapest tévés igen durva szavakkal illette őt. Információink szerint Anettka a felvétel előtt aláírt egy szerződést, miszerint semmit nem vágat ki a műsorból utólag. Ennek ellenére a show készítői felajánlották, hogy a neki nem tetsző jeleneteket mégis korrigálhatja, ha kívánja, kivágják. - A műsort természetesen leadjuk, nem leszek közreműködő abban, hogy Anettka kétségbeesetten az újságok címlapjára akar kerülni - mondta lapunknak Sváby András. Liptay nem nyilatkozik Természetesen Liptai Claudiának is megadtuk a lehetőséget, hogy reagáljon a sértésekre. A beszélgetésünk így zajlott: - Szia, a Mai Naptól vagyok, zavarhatlak? - Nem, nem zavarhatsz - közölte, s lecsapta a kagylót.
Posts: 74 | Kitől: | Regisztrálva: XII. 2001 | IP: Megjegyezve.
|
|
|