Új hozzászólás  Válasz
Adataid | Regisztráció | Keresés | GyIK | Fórum kezdőlapja
  A következő régi hozzászóláshoz.   A következő friss hozzászóláshoz.
»  ANETTKA.COM fórum   » anettka.com extra   » Gedeon (Rezső) avagy Anettka élettársa megszólal

Fejléc: Témák: Gedeon (Rezső) avagy Anettka élettársa megszólal
anettka.com
Administrator
Tag-szám # 1

Voksok::

Elküldve Szeptember 17, 2002 05:41 PM     Adatai anettka.com   Weblap   E-mail anettka.com     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Anettka élete nyitott könyv, ám élettársának nevét mégsem hajlandó elárulni. A Mónika Showban magát "Gedeon - nak" nevező férfi, úgy tudja, az egyik lap leleplező cikket készül megjelentetni róla, anélkül, hogy őt megszólaltatná. Úgy döntött, őszintén beszél rendőrségi ügyeiről, a vagyonáról, börtönbüntetéseiről, valamint III/III-as kapcsolatáról.

- - - - - - - - - - - -

F. R. 1957-ben Budapesten polgári családban született. Zenésznek készült, konzervatóriumot végzett, később álnyergelt az irodalomhoz, fel is vették az írószövetségbe. Pilinszky János jó barátja volt. Műveinek zöme azonban lázadó. Ellenzéki volta miatt sokáig nem jelenhetett meg. - Pletykálnak alvilági kapcsotataimról, börtönviselt múltamról. Nem vagyok bűnöző, de börtönben kétszer is voltam. Először, amikor egy rendőrezredes lányával éltem együtt. Szakításunk után a lány prostituált lett. Az apja engem kerítés miatt vont eljárás alá. Másfél évet kaptam, néhány hónapot le is ültem. Ám másodfokon szabadlábra helyeztek - meséli Nem tagadja. rendszerellenessége miatt sok baja volt a törvénnyel. Egyik ügye világraszóló botrányt kavart. - K-bel néven amatőr színtársulatot vezettem. 1985-ben Ezra Pound kötetéből rendeztem színpadi adaptációt. Óriási sikerrel játszottuk, ám kiderült, hogy minden létező érdeket sért. Egy este az egész társulatot letartóztatták. Politikai botrányt nem akartak, közszemérem sértésért állítottak hírtóság elé, a darabban ugyanis szerepelt meztelen lány is. A teljes magyar irodalmi élet és az ellenzék mellénk állt. A Szabad Európa napi négy órát foglalkozott az ügyemmel. Hét hónap fogházat kaptam, be is vonultam Baracskára. Három hónap után egy éjjel kiraktak a börtönből. Később megtudtam: másnap délután Budapesten ülésezett a Helsinki Bizottság és néhány ország küldöttsége napirendre vetette az ügyem. Gedeonról beszélik, a III/III-as ügyosztállyal is kapcsolatban állt. Nem tagadja, életét a titkosszolgálat oldotta meg. Előélete miatt sem munkát, sem útlevelet nem kapott. Egy napon egy őrnagy látogatta meg, aki megígérte, rendbe jön az élete, ha jelentést ír az ellenzéki összejövetelekről. Gedeon alkut ajánlott: világútlevelet kért. - Három nap múlva hozta. Héttő volt, azt mondtam, csütörtökön találkozzunk a Mecsek Presszóban. Kedden az akkori feleségemmel már Bécsben voltunk. Egészen a rendszerváltásig haza sem jöttem. 132 országban fordultam meg. Huszonöt év alatt hat feleségem volt, mindenkit elvettem, aki nagyon akarta. Gedeon állítja, alig tízezer forinttal tért haza 1990-ben. Politikailag rehabilitálták, elsők között vették tel a Pofoszba. Visszatérve útifilmeket akart készíteni, de a királyi, tévé nem adott pénzt hozzá. Am egy váratlan családi tragédia komoly fordulatot hozott. - Örököltem. A nagynéném a hazatérésem után nem sokkal meghalt, nekem pedig ölembe hullott a figyelemre méltó vagyon. Ebből kezdtem útifilmeket forgatni. Az első az MTV-a ment le, a többi a Szív TV-n. Így kezdtem tévézni és ott ismertem meg Anettkát. Gedeon fontosnak tartotta elmondani: nem ő pénzeli Anettka műsorait. A lány reklámcége már megismerkedésükkor jól ment. Neki pedig nincs titkolnivalója, csupán szeret a háttérben maradni. Most jött rá, hogy ezzel találgatásokra adott okot, és akaratlanul ártott Anettkának.

Posts: 74 | Kitől: | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.

Mindig CET  

Új hozzászólás  Válasz Lezárt téma    Mozgatás    Téma törlése A következő régi hozzászóláshoz.   A következő friss hozzászóláshoz.
Ugrás:

e-mail | ANETTKA.COM

Ultimate Bulletin BoardTM 6.04e