Indul az Anettka-klub
A frontrajongó a családját is elhagyná érte
Felesége és tízhónapos kislánya van Anettka legnagyobb tisztelőjének. Az árufeltöltő mégis elhagyná családját a botránycicáért. Ha ő is úgy akarná, még feleségül is venné.
A tévés botránycica legnagyobb rajongója nem tétovázna, ha egyszer betoppanna hozzá Anettka. Első útja, szinte azonnal az anyakönyvvezetőhöz vezetne, ha a Budapest TV királynője rábólintana a házasságra. Erről azonban egyelőre szó sincs, így a frontrajongó távolból imádja az "igazit" és azon van, hogy fun-klubot alapítson, hősnője tiszteletére.
- Tudom, hogy nem csak én imádom Anettkát - nyilatkozta Forbát József frontrajongó. - Szeretném, ha mi, Anettka-rajongók összefognánk és létrehoznánk egy klubot. Minden reggel azzal kezdem a napom, hogy az újságosnál az összes lapot átnézem és amelyikben Anettka cikk van, azt megveszem. Több mappám van tele a róla szóló újságcikkekkel és fényképekkel. Ha csak tehetem, szabadidőmben ezeket az archív anyagokat rendezgetem. Műsorait is gyakran felveszem videóra. Eddig öt kazetta őrzi káprázatos egyéniségét - mesélte a napjait árufeltöltőként tengető fiatalember.
Forbát valóban a komoly rajongók csapatát erősíti. Anettka-pólóban jár és ha valaki a füle hallatára szidja imádott nőjét, azonnal a védelmére kel.
- Többször is vissza kellett fognom magam, hogy meg ne üssem az Anettka szidókat. Volt úgy, hogy az üzletből ahol dolgozom kiküldtem azokat a vásárlókat, akik szidták. Nem tagadom, imádom Anettkát és legszivesebben feleségül venném.
Vajh, mit szól ehhez a feleség?
Forrás: axel.hu
[ Július 11, 2002: Az hozzászólást javította: anettka.com ]