Új hozzászólás  Válasz
Adataid | Regisztráció | Keresés | GyIK | Fórum kezdőlapja
  A következő régi hozzászóláshoz.   A következő friss hozzászóláshoz.
»  ANETTKA.COM fórum   » anettka.com extra   » Indul az Anettka-klub!

Fejléc: Témák: Indul az Anettka-klub!
Szörnyecske
Junior Member
Tag-szám # 335

Felhasználó értékelése

Elküldve Augusztus 18, 2002 07:13 AM     Adatai Szörnyecske   Weblap   E-mail Szörnyecske     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Jézusom!!! Milyen emberek vannak? Én is nagyon szeretek sokmindent, de azért ilyet nem csinálok. Pláne úgy nem , hogy még a családomat is elhagyni ezért. Olyan nőt elhagyni, aki szült neki gyereket, és mellete volt jóban roszban? Hát ez szép mondhatom. És akkor a fiatalokra mondják, hogy milyen csürhe nép. De legalább hűségesek. ( Én legalábbis az vagyok)
A felesége helyében ott hagynám, és még azt is megtiltanám, hogy a gyereket lássa. Isten bizony, hogy nem fér a fejembe, hogy egy meg lett férfinak ilyen hülyeség jusson az eszébe. Miért nem egyből az Angol királynő után kajtat? Istenem hova lenem tud süllyedni némejik ember. Pfujj!!!!!

Posts: 5 | Kitől: | Regisztrálva: VIII. 2002  |  IP: Megjegyezve.
anettka.com
Administrator
Tag-szám # 1

Voksok::

Elküldve Július 11, 2002 03:15 PM     Adatai anettka.com   Weblap   E-mail anettka.com     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Indul az Anettka-klub
A frontrajongó a családját is elhagyná érte

Felesége és tízhónapos kislánya van Anettka legnagyobb tisztelőjének. Az árufeltöltő mégis elhagyná családját a botránycicáért. Ha ő is úgy akarná, még feleségül is venné.

A tévés botránycica legnagyobb rajongója nem tétovázna, ha egyszer betoppanna hozzá Anettka. Első útja, szinte azonnal az anyakönyvvezetőhöz vezetne, ha a Budapest TV királynője rábólintana a házasságra. Erről azonban egyelőre szó sincs, így a frontrajongó távolból imádja az "igazit" és azon van, hogy fun-klubot alapítson, hősnője tiszteletére.

- Tudom, hogy nem csak én imádom Anettkát - nyilatkozta Forbát József frontrajongó. - Szeretném, ha mi, Anettka-rajongók összefognánk és létrehoznánk egy klubot. Minden reggel azzal kezdem a napom, hogy az újságosnál az összes lapot átnézem és amelyikben Anettka cikk van, azt megveszem. Több mappám van tele a róla szóló újságcikkekkel és fényképekkel. Ha csak tehetem, szabadidőmben ezeket az archív anyagokat rendezgetem. Műsorait is gyakran felveszem videóra. Eddig öt kazetta őrzi káprázatos egyéniségét - mesélte a napjait árufeltöltőként tengető fiatalember.

Forbát valóban a komoly rajongók csapatát erősíti. Anettka-pólóban jár és ha valaki a füle hallatára szidja imádott nőjét, azonnal a védelmére kel.

- Többször is vissza kellett fognom magam, hogy meg ne üssem az Anettka szidókat. Volt úgy, hogy az üzletből ahol dolgozom kiküldtem azokat a vásárlókat, akik szidták. Nem tagadom, imádom Anettkát és legszivesebben feleségül venném.

Vajh, mit szól ehhez a feleség?

Forrás: axel.hu

[ Július 11, 2002: Az hozzászólást javította: anettka.com ]

Posts: 74 | Kitől: | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.

Mindig CET  

Új hozzászólás  Válasz Lezárt téma    Mozgatás    Téma törlése A következő régi hozzászóláshoz.   A következő friss hozzászóláshoz.
Ugrás:

e-mail | ANETTKA.COM

Ultimate Bulletin BoardTM 6.04e