Új hozzászólás  Válasz
Adataid | Regisztráció | Keresés | GyIK | Fórum kezdőlapja
  A következő régi hozzászóláshoz.   A következő friss hozzászóláshoz.
»  ANETTKA.COM fórum   » Műsorok   » Erogén Plussz

Fejléc: Témák: Erogén Plussz
Sheme
Junior Member
Tag-szám # 364

Felhasználó értékelése

Elküldve Október 02, 2002 09:25 AM     Adatai Sheme   Weblap   E-mail Sheme     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Hát nem is tudom, hogy egyből miért kell valakit betegnek kikiáltani, mert hajlandó a szexualitásról, a nemi aktusról nyíltan és elfogulatlanul eszmecserét folytatni, valamint hagyja, hogy betelefonáljanak a műsorába olyanok, akik képviselnek ugyan önmagug szerint egy értéket, de valahogy képtelenek megcsillantani azt.

Anettka!

A szopatásról, szopásról már beszéltél. Viszont engem ennél is jobban érdekel, hogy mi a véleményed a nyalásról, hiszen nem tartom jó kapcsolatnak azt, amikor csak egyoldalú örömszerzés folyik. Tehát?
Ez ugyanis egy felvilágosító műsor is lehetne szerintem, ugye?

Posts: 3 | Kitől: no public | Regisztrálva: X. 2002  |  IP: Megjegyezve.
varia
Junior Member
Tag-szám # 356

Felhasználó értékelése

Elküldve Szeptember 16, 2002 08:18 AM     Adatai varia   Weblap   E-mail varia     Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Sziasztok,

Varia vagyok, usa-ban lakom, most ertesultem errol a musorrol. Tv-ben nem lattam meg egyet sem, de innen letoltottem majdnem minden avi-t.

Ez a no beteg, apolasra szorul, es sajnalni kell. Ahhh nem akartam elhinni.
Hangoztatja a vagyonat....fel akarjuk hivni a haverommal, es majd elkanyarintjuk a beteg tyukot, hogy mi a penz, az ekszer es a fesmeny....micsoda marha ez?!

"Majd most, hogy egy meztelen fiatal nő ül velük szemben, kiderül, mennyire magabiztosak."

Ki gerjed egy beteg, apolasra szorulo csoffadt libara, aki szarul nez ki, es tok hulye?! Max az aki meg nala is betegebb.

Udv,

Posts: 2 | Kitől: | Regisztrálva: IX. 2002  |  IP: Megjegyezve.
anettka.com
Administrator
Tag-szám # 1

Voksok::

Elküldve Szeptember 10, 2002 07:50 PM     Adatai anettka.com   Weblap   E-mail anettka.com     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Az Erogén Plussz egy izgalmas, minden tabut nélkülző csevegőműsor - mesélte Anettka. -Az alapötletet a rólam szóló alaptalan hírek adták. Sokan meg voltak győződve arról velem kapcsolatban, hogy meztelenül vezetem a műsoraimat. Sajnos az szinte senkit sem érdekelt, hogy ez nem volt igaz. Nos, úgy döntöttem, akkor legyen, amit a nép kíván. Az új erotikus beszélgető show-ban valóban meztelenül ülok le a beszélgetőpartnereim elé. Ezúíttal nem a nézőket, hanem a partnereimet szeretném ezzel is provokálni- Természetesen az alanyok a legmacsóbb közéleti személyiségekből kerülnek ki. Egytől egyig olyanok lesznek, akik nőfaló hírében állnak. Majd most, hogy egy meztelen fiatal nő ül velük szemben, kiderül, mennyire magabiztosak.
Posts: 74 | Kitől: | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.

Mindig CET  

Új hozzászólás  Válasz Lezárt téma    Mozgatás    Téma törlése A következő régi hozzászóláshoz.   A következő friss hozzászóláshoz.
Ugrás:

e-mail | ANETTKA.COM

Ultimate Bulletin BoardTM 6.04e