Új hozzászólás  Válasz
Adataid | Regisztráció | Keresés | GyIK | Fórum kezdőlapja
  A következő régi hozzászóláshoz.   A következő friss hozzászóláshoz.
»  ANETTKA.COM fórum   » Műsorok   » ELKÉPESZTŐ FORRÓDRÓT-márc.09-FEHÉR ANETT NEM BÍRTA TOVÁBB!!!! (Oldal 1)

Ez a téma összesen (oldal): 1  2 

Fejléc: Témák: ELKÉPESZTŐ FORRÓDRÓT-márc.09-FEHÉR ANETT NEM BÍRTA TOVÁBB!!!!
Sweet Dreams
Junior Member
Tag-szám # 359

Elküldve Szeptember 18, 2002 02:48 PM     Adatai Sweet Dreams   Weblap   E-mail Sweet Dreams     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Észrevettétek, hogy ha ideges lesz, elkezd dadogni!
Posts: 2 | Kitől: | Regisztrálva: IX. 2002  |  IP: Megjegyezve.
szent lóphincsi
Junior Member
Tag-szám # 171

Voksok::

Elküldve Május 12, 2002 04:51 PM     Adatai szent lóphincsi   Weblap   E-mail szent lóphincsi     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
A tegnap esti forródrótban ez a szakadék nemes egyszerűséggel leidiótázott egy hívót....Én nem tudom már tényleg,mit gondol ez magáról,de finoman szólva is hányinger ez a nőnek álcázott hermafruzsi:-(((
Posts: 7 | Kitől: | Regisztrálva: III. 2002  |  IP: Megjegyezve.
Fatboy
Junior Member
Tag-szám # 264

Elküldve Május 03, 2002 11:51 AM     Adatai Fatboy   Weblap   E-mail Fatboy     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
ANettka provokatívnak szánt dumája nagy hazugságon alapul! A média jövője Anettka kezében? Viccnek is rossz. Egy idö után úgy is megunja és elhúz a f@szba addig meg égesse mindenki mint a disznót. Valaki kenje már pofán a müsorban mert ennyire igénytelen kockafejet nem lehezt már elviselni tovább!!
Posts: 3 | Kitől: | Regisztrálva: IV. 2002  |  IP: Megjegyezve.
Atka
Moderator
Tag-szám # 43

Elküldve Április 05, 2002 12:13 PM     Adatai Atka   Weblap   E-mail Atka     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
az Ortt ELÍTÉLTE a műsort, de sem bírságot nem szabott ki, sem az adást nem korlátozta! Gondolom Gedi megcsörrentette a zsebét :-(
Posts: 49 | Kitől: bp(tv) | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.
Magic
Member
Tag-szám # 201

Felhasználó értékelése

Elküldve Április 05, 2002 04:40 AM     Adatai Magic   Weblap   E-mail Magic     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Jaja, hagyjuk a francba az egészet. Itt fujdoklunk rá a dühtől, ő meg röhög a markába mert közben a fél ország róla beszél, és a műsora - akármilyen szar - minden este pörög tovább.
De erről a "műsoridőbérlésről" azért megvan a véleményem.
Erős a gyanúm, hogy a bptv igazi tulajdonosa valójában a Gedeon, mert nem hiszem el, hogy a tv tulajdonosa nem próbál valamit tenni azért hogy a csatornának ne kelljen elszenvednie ezt a negatív reklámot.
Továbbmegyek: ha a tvben továbbra is ugyanolyan színvonaltalan műsorok mennek és jönnek ellene a panaszok, vajon nincs-e joga az ORTT-nek vagy valaki másnak megvonni a sugárzási vagy frekvenciahasználati engedélyt az adótól????
Meddig kell eltűrni ezt a szennyet?

Posts: 32 | Kitől: Budapest | Regisztrálva: III. 2002  |  IP: Megjegyezve.
Fahéj
Junior Member
Tag-szám # 174

Felhasználó értékelése

Elküldve Március 29, 2002 04:12 AM     Adatai Fahéj   Weblap   E-mail Fahéj     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Sziasztok! szerintem nem kéne tovább beszélni atkáról, mert így csak neki segítünk. nem azért csinál ő műsort, hogy akárkit szórakoztasson, hanem hogy el tudja adni a reklámidőt. ebből él a csaj, ő is bérli az időt a bptvtől. pénz az egész. haggyuk a francba. atka strapálja magát a zséért, mi meg röhögünk
Posts: 2 | Kitől: Bpest | Regisztrálva: III. 2002  |  IP: Megjegyezve.
Jack Daniels
Junior Member
Tag-szám # 232

Felhasználó értékelése

Elküldve Március 28, 2002 09:12 AM     Adatai Jack Daniels   Weblap   E-mail Jack Daniels     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Ok, nem védeni akarom a palit , mondom. Én is utálom anettkát és a bandáját, de az a gyerek aki betelefonált és hallani lehetett hogy nem egy iq bajnok, nagyon meglepődött Gedeonon... Nem szabadna anyázni a tv-ben persze, de akkor és ott, nagyon jól csinálta Gedeon.. Én nem ismerem azt a pali, csak ennyit hallottam belőle és róla, de ez tetszett

[ Március 29, 2002: Az hozzászólást javította: anettka.com ]

--------------------

JD

Posts: 13 | Kitől: | Regisztrálva: III. 2002  |  IP: Megjegyezve.
Magic
Member
Tag-szám # 201

Felhasználó értékelése

Elküldve Március 28, 2002 12:29 AM     Adatai Magic   Weblap   E-mail Magic     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel

Viccelsz?
A "Gedeon" egy f@sz.
Hát hogy lehet előadásban anyázni?
Hogy ki kezdte azt hagyjuk, de a Gedeon ahelyett hogy kulturált módon próbálta volna csillapítani a dolgot, gyakorlatilag provokálta és szította a hangulatot.
"A Gedeon stílusa k** jó volt, nekem tetszett." Ezt nem hiszem el, hogy télleg komolyan gondolod...

[ Március 30, 2002: Az hozzászólást javította: Atka ]

Atka
Moderator
Tag-szám # 43

Elküldve Március 26, 2002 10:42 PM     Adatai Atka   Weblap   E-mail Atka     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
sztem Gedeon ott bukta a dolgot, hogy PARTNER volt az anyázásban, magyarul: nem volt különb- az pedig SZÁNDÉKOS ROSSZINDULAT volt, mikor csak 1 zihálás hallatszott a telefonban, és így nyitott Gedi: "Légzési problémái vannak?" gúnyos hangsúllyal, és kiderült, hogy 1 idős néni volt vonalban...
mind1, HOLNAP TÁRGYALJA AZ ORTT AZ ÜGYET!!!!
+látjuk, mi lesz...

Jack Daniels
Junior Member
Tag-szám # 232

Felhasználó értékelése

Elküldve Március 26, 2002 02:29 PM     Adatai Jack Daniels   Weblap   E-mail Jack Daniels     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Nem védeni akarom a palit, de szerintem nagyon jól lekezelte a két anyázó gyereket. A Gedeon stílusa k** jó volt, nekem tetszett. Az a két gyerek egy f@sz volt..
Anettkát, a pics@t én is rühellem, és megérdemelte az biztos, de a Gedeon nekem nagyon tetszett...

--------------------

JD

Posts: 13 | Kitől: | Regisztrálva: III. 2002  |  IP: Megjegyezve.
Magic
Member
Tag-szám # 201

Felhasználó értékelése

Elküldve Március 17, 2002 02:47 AM     Adatai Magic   Weblap   E-mail Magic     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Hát, én sajna a műsorról lemaradtam, de némileg kárpótol a site. Külön köszönet érte.
Én nem annyira sokszor láttam még a csajt a tévében, mert őrávonatkoztatva nekem a "jóból is megárt a sok" már negyedóra után, és mindig átkapcsolok másik csatornára.
Szal, lehet nem vagyok képben, de én még eddig a budapest tévé minden adásán csak röhögni tudtam. Vagy ott minden műsort ez a csaj vezet?
Mert ha nem, akkor a tévére legalább annyi lepedőt lehetne húzni, mint anettkára.

[DeAtH]
Junior Member
Tag-szám # 195

Felhasználó értékelése

Elküldve Március 14, 2002 09:23 PM     Adatai [DeAtH]   Weblap   E-mail [DeAtH]     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Sziasztok!

Vélemény Anettkáról és Gedeonról!

Kezdeném azzal, hogy a Monica showba láttam először ezt az Anettkát meg a barátját Gedeont a paraván mögött. Hát nem kelett hozzá sok idő, hogy rájöjjön az értelmes ember, hogy két olyan beképzelt egyénről van szó akik nemtudom mi az isten f@szának képzelik magukat. Az egyik dolog amin ki voltam akadva az volt mikor a Gedeon azt mondta "...szánalmas kis emberek hozzászólásai..." és a meghívott vendégek egyike se szólt vissza semmit se!!! Én biztos nem hagytam volna szó nélkül. Megjegyezném nemtudom ki szánalmasabb egy olyan ember aki vállalja magát vagy aki a közönség elől is eldugja a pofáját. mivel ugyanis csak onnan volt hajlandó ugatni.
Azonkívűl az olyan embert aki nem önerejéből jut fel a csúcsra hát ne is nagyon várjon elismerést (már ha ez a csúcs lenne). Csak azért mert ez a Gedeon a műsorvezető és szó szerint b@szogatja Anettkát. Ennyi erővel az utolsó csöves is bekerülhetne a tévébe. Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy egy átlag ember saját erejéből 1-2 hónap alatt nemfog tizenvalahány élő műsort vezetni. Különben meg Anettka és a Gedeon megérdemli egymást, mind kettő mert ritka ronda emberek. És hogy az anyázás ki ne maradjon, csak azt tudom mondani, hogy ez várható volt és meg is érdemelték. De még nincs vége...

Posts: 1 | Kitől: | Regisztrálva: III. 2002  |  IP: Megjegyezve.
Atka
Moderator
Tag-szám # 43

Elküldve Március 14, 2002 04:28 PM     Adatai Atka   Weblap   E-mail Atka     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
igen, meg ez a "ki ha én nem" leereszkedő, fensőbbrendű hanghordozás is sajátos- egy szakember kapásból bizonyítaná a személyazonosságot!
Gabesz
Junior Member
Tag-szám # 188

Elküldve Március 14, 2002 03:49 PM     Adatai Gabesz   Weblap   E-mail Gabesz     Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Nem tudtam hova írjam ezt, de elég egyszerűen észre lehet venni, hogy Gedeon - vagy mittudom én már minek hívják őt - szerepel a háttérben. Hallgassátok meg, hogy az összes r-betűt L betűnek mondja. trend helyett tlend, Anettkáról helyett Anettkálól. Ugyan ez a beszédhiba a gedeon1.avi-ban is a Mónikasós film.

figyeljétek meg!

"gondolkozzá má kivel beszész! Há ki a kurv@ anyádadl beszélsz" --> ez is azért hatalmas.

Posts: 6 | Kitől: | Regisztrálva: III. 2002  |  IP: Megjegyezve.
Gabesz
Junior Member
Tag-szám # 188

Elküldve Március 14, 2002 01:33 PM     Adatai Gabesz   Weblap   E-mail Gabesz     Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Egy "csókolom tanárnő" szivatást is be lehetne iktatni a műsorba...
Biztos rengeteg olyan élmény van vele, amire ő nem szívesen emlékszik vissza.

Hátha megint kimegy.

Tisss
Junior Member
Tag-szám # 172

Felhasználó értékelése

Elküldve Március 13, 2002 03:17 PM     Adatai Tisss   Weblap   E-mail Tisss     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Semsey bakke,benne voltál a mai napban Olvastam rólad...ejh...
Anettka a XIII.kerületi Vizafogó általános iskolában volt a töri tanárom 8.-ban Még nem találtam meg a naplómat,hogy infot tudjak adni,de a fotot tényleg szívesen az oldalnak ajándékozom viszont én nem értek hozzá hogy hogyan kell...

--------------------

Tisss

Gabesz
Junior Member
Tag-szám # 188

Elküldve Március 13, 2002 10:52 AM     Adatai Gabesz   Weblap   E-mail Gabesz     Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Jah, Anettka melyik suliban tanított?
Gabesz
Junior Member
Tag-szám # 188

Elküldve Március 13, 2002 10:51 AM     Adatai Gabesz   Weblap   E-mail Gabesz     Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Én eddig nem néztem sokszor az adást, de ez tényleg jó volt. Nekem 2 fickó beszólása tetszett, volt egy aki Csumi-val köszönt el, meg kérdezte, hogy "Anettkának most nem ott kéne nyomulnia a fotelben", a másik meg aki legjobb fej beszélgetett azzal a nagyképű f@sszal, aki nem vállalta az arcát(Anett barátja???) és mondta neki, hogy "most miért flegmáskodsz?". Azért a fing az tényleg durván ott volt! Le a kalappal jó ötlet volt.

Cyrano
Junior Member
Tag-szám # 181

Felhasználó értékelése

Elküldve Március 11, 2002 10:30 PM     Adatai Cyrano   Weblap   E-mail Cyrano     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Szia szent lópina,csak nem Krisz vagy???????????
olvastam az írásaidat és örülök neked! Néztem a műsort,a hangod rögtön megismertem,dőltünk a röhögéstől.Egyébként mindenki nagyon jó.Rájöttél ki vagyok??Küldök majd sms-t,addig is jó légy!

Posts: 1 | Kitől: | Regisztrálva: III. 2002  |  IP: Megjegyezve.
Semsey the flotmaker
Junior Member
Tag-szám # 178

Felhasználó értékelése

Elküldve Március 11, 2002 08:10 PM     Adatai Semsey the flotmaker   Weblap   E-mail Semsey the flotmaker     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Szia mindenki!

Még mindíg Semsey vagyok, csak az oldal nem fogadta el a régi jelszót + kódot. Mondom mindenkinek, a fing kamu volt, nem igazi bélgáz, de ennyi is elég volt neki.

Posts: 2 | Kitől: Bjudöpeszt | Regisztrálva: III. 2002  |  IP: Megjegyezve.
Tisss
Junior Member
Tag-szám # 172

Felhasználó értékelése

Elküldve Március 11, 2002 06:13 PM     Adatai Tisss   Weblap   E-mail Tisss     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Én szívesen megteszem,de hova???nem nagyon értek a géphez...ha segitesz én megcsinálom szivesen...
de azt csak szigorúan 18éven felülieknek ajánlom,mert sokkolni fog mindenkit.előre szólok.
a weblap legütősebb képe lesz

[ Március 11, 2002: Az hozzászólást javította: Tisss ]

--------------------

Tisss

rtloszka...
Member
Tag-szám # 124

Elküldve Március 11, 2002 06:10 PM     Adatai rtloszka...   Weblap   E-mail rtloszka...     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Tisss!

Azonnal tessék beszkenelni azt a fényképet!!!!!!

Posts: 36 | Kitől: | Regisztrálva: II. 2002  |  IP: Megjegyezve.
Tisss
Junior Member
Tag-szám # 172

Felhasználó értékelése

Elküldve Március 11, 2002 04:05 PM     Adatai Tisss   Weblap   E-mail Tisss     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Na kb. 8-ra hallgatom ezt az egész műsort,de nem térek magamhoz...Ez a buta Gedeon egyfolytában csak azt hangoztatja,hogy az Anettka röhög a sarokban=biztos bőgött mint állat...Annyira nívótlan,primitív ez Gedeon is.Nekem hiányzik, az a "2000-res b*szás" is a gyűjteményemből,az is jó volt. S az az ürge is jó volt,aki a műsoron keresztül üzent az apósának,hogy egyet ért vele Anettkát illetően.
Megígérem,hogy ma utána nézek Anettka tanári pályafutásának.8-os voltam,de nem sokra emléxem.Azonban vezetek naplót,s majd igyekszem valami szaftról beszámolni.Díjnyertes osztályfényképem van vele Tuti nem ismernétek fel

[ Március 11, 2002: Az hozzászólást javította: Tisss ]

--------------------

Tisss

rtloszka...
Member
Tag-szám # 124

Elküldve Március 11, 2002 11:55 AM     Adatai rtloszka...   Weblap   E-mail rtloszka...     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Kedves Semsey!!!

Végig hallgattam egy párszor a fingást, de ez nem lehet igazi fingás, ugyanis ahogy véga a fingásnak rögtön röhögsz, ennyi idö alatt nem lehet felkapni a seggedtöl a szádig a kagylót. Tessék figyelmesen meghallgatni!
Egyébként semmit nem ront a dicsödégeden, hogy müfing volt. Akkor is király volt. Kihoztad belöle az állatot!!! Nyugodtan valld be, hogy müfing volt, ezzel is megalázod a kis csoffadt lotyót, mert bebizonyitottad, hogy egy nagy mü világban él, és még arra sem érdemes, hogy egy igazi fingot kapjon ez a lotyó!!!

MEGTÖRT A BÁJVIGYORA!!!! MINDEN ELISMERÉSEM MINDENKINEK AKI EBBEN KÖZREMÜKÖDÖTT!!!!!

Örömtüzek gyúltak az ájszakában... :-)

Annyi mindent szeretnék még irni, de nem térek magamhoz a gyönyörtöl!!!!

JA ANETTKÁS ISKOLATANITÓNÖI KORI TÖRTÉNETEKET AKAROK!!!!!! MINNÉL TÖBBET!!!! NE KIMÉLJ MINKET, MI MÁR MINDENE FEL VAGYUNK KÉSZÜLVE!!!!

[ Március 11, 2002: Az hozzászólást javította: rtloszka... ]

Posts: 36 | Kitől: | Regisztrálva: II. 2002  |  IP: Megjegyezve.
R.Z.
Junior Member
Tag-szám # 156

Felhasználó értékelése

Elküldve Március 11, 2002 07:14 AM     Adatai R.Z.   Weblap   E-mail R.Z.     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Hát igen,az a kockafejűzéses srác,aki hol felvitte hol levitte a hanját szenzációs volt,ráadásul ha jól hallottam a hangját ismerem is,kurva jó volt és meglepetésemre pont az ő beszólását nem látom a főoldalon.Sajnos nem vettem fel videóra,pedig minden beszólás tök jó volt,jó lenne ha itt legalább megint meghallgathatnám.csumi az illetékesnek.
Posts: 2 | Kitől: | Regisztrálva: II. 2002  |  IP: Megjegyezve.

Mindig CET
Ez a téma összesen (oldal): 1  2 

Új hozzászólás  Válasz Lezárt téma    Mozgatás    Téma törlése A következő régi hozzászóláshoz.   A következő friss hozzászóláshoz.
Ugrás:

e-mail | ANETTKA.COM

Ultimate Bulletin BoardTM 6.04e