|
Fejléc:
|
Témák: ELKÉPESZTŐ FORRÓDRÓT-márc.09-FEHÉR ANETT NEM BÍRTA TOVÁBB!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jack Daniels
Junior Member
Tag-szám # 232
Felhasználó értékelése
|
Elküldve Március 28, 2002 09:12 AM
Ok, nem védeni akarom a palit , mondom. Én is utálom anettkát és a bandáját, de az a gyerek aki betelefonált és hallani lehetett hogy nem egy iq bajnok, nagyon meglepődött Gedeonon... Nem szabadna anyázni a tv-ben persze, de akkor és ott, nagyon jól csinálta Gedeon.. Én nem ismerem azt a pali, csak ennyit hallottam belőle és róla, de ez tetszett[ Március 29, 2002: Az hozzászólást javította: anettka.com ] -------------------- JD
Posts: 13 | Kitől: | Regisztrálva: III. 2002 | IP: Megjegyezve.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gabesz
Junior Member
Tag-szám # 188
|
Elküldve Március 14, 2002 03:49 PM
Nem tudtam hova írjam ezt, de elég egyszerűen észre lehet venni, hogy Gedeon - vagy mittudom én már minek hívják őt - szerepel a háttérben. Hallgassátok meg, hogy az összes r-betűt L betűnek mondja. trend helyett tlend, Anettkáról helyett Anettkálól. Ugyan ez a beszédhiba a gedeon1.avi-ban is a Mónikasós film. figyeljétek meg! "gondolkozzá má kivel beszész! Há ki a kurv@ anyádadl beszélsz" --> ez is azért hatalmas. [ Március 30, 2002: Az hozzászólást javította: Atka ]
Posts: 6 | Kitől: | Regisztrálva: III. 2002 | IP: Megjegyezve.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tisss
Junior Member
Tag-szám # 172
Felhasználó értékelése
|
Elküldve Március 11, 2002 04:05 PM
Na kb. 8-ra hallgatom ezt az egész műsort,de nem térek magamhoz...Ez a buta Gedeon egyfolytában csak azt hangoztatja,hogy az Anettka röhög a sarokban=biztos bőgött mint állat...Annyira nívótlan,primitív ez Gedeon is.Nekem hiányzik, az a "2000-res b*szás" is a gyűjteményemből,az is jó volt. S az az ürge is jó volt,aki a műsoron keresztül üzent az apósának,hogy egyet ért vele Anettkát illetően. Megígérem,hogy ma utána nézek Anettka tanári pályafutásának.8-os voltam,de nem sokra emléxem.Azonban vezetek naplót,s majd igyekszem valami szaftról beszámolni.Díjnyertes osztályfényképem van vele Tuti nem ismernétek fel  [ Március 11, 2002: Az hozzászólást javította: Tisss ] -------------------- Tisss
Posts: 6 | Kitől: | Regisztrálva: III. 2002 | IP: Megjegyezve.
|
|
rtloszka...
Member
Tag-szám # 124
Voksok::
|
Elküldve Március 11, 2002 11:55 AM
Kedves Semsey!!!Végig hallgattam egy párszor a fingást, de ez nem lehet igazi fingás, ugyanis ahogy véga a fingásnak rögtön röhögsz, ennyi idö alatt nem lehet felkapni a seggedtöl a szádig a kagylót. Tessék figyelmesen meghallgatni! Egyébként semmit nem ront a dicsödégeden, hogy müfing volt. Akkor is király volt. Kihoztad belöle az állatot!!! Nyugodtan valld be, hogy müfing volt, ezzel is megalázod a kis csoffadt lotyót, mert bebizonyitottad, hogy egy nagy mü világban él, és még arra sem érdemes, hogy egy igazi fingot kapjon ez a lotyó!!! MEGTÖRT A BÁJVIGYORA!!!! MINDEN ELISMERÉSEM MINDENKINEK AKI EBBEN KÖZREMÜKÖDÖTT!!!!! Örömtüzek gyúltak az ájszakában... :-) Annyi mindent szeretnék még irni, de nem térek magamhoz a gyönyörtöl!!!! JA ANETTKÁS ISKOLATANITÓNÖI KORI TÖRTÉNETEKET AKAROK!!!!!! MINNÉL TÖBBET!!!! NE KIMÉLJ MINKET, MI MÁR MINDENE FEL VAGYUNK KÉSZÜLVE!!!! [ Március 11, 2002: Az hozzászólást javította: rtloszka... ]
Posts: 36 | Kitől: | Regisztrálva: II. 2002 | IP: Megjegyezve.
|
|
|
|
|