Új hozzászólás  Válasz
Adataid | Regisztráció | Keresés | GyIK | Fórum kezdőlapja
  A következő régi hozzászóláshoz.   A következő friss hozzászóláshoz.
»  ANETTKA.COM fórum   » Műsorok   » Szerelmi Ügyelet

Fejléc: Témák: Szerelmi Ügyelet
nane
Junior Member
Tag-szám # 509

Felhasználó értékelése

Elküldve Augusztus 04, 2006 12:52 PM     Adatai nane   Weblap   E-mail nane     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Terry prathcet nagyon über zsír máyer író!!!
(kéretik ne egylapon emliteni eme pffhhuu nemistudom mivel....)
anetka "műsora" nem az!

--------------------

vazzze'

Posts: 4 | Kitől: g | Regisztrálva: VIII. 2006  |  IP: Megjegyezve.
anettka.com
Administrator
Tag-szám # 1

Voksok::

Elküldve November 01, 2004 08:19 PM     Adatai anettka.com   Weblap   E-mail anettka.com     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
szerintem sokat javult az elmult evben.
Posts: 74 | Kitől: | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.
badjudit
Junior Member
Tag-szám # 457

Elküldve Október 23, 2004 08:46 AM     Adatai badjudit   Weblap   E-mail badjudit     Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni a témához, hogy Anettka nem a kamerák elé való, ugyanis egy nagyon csúnya nő. A feje oltári csúnya, elviselhetőbb lenne papírzacsival a fején. A mellei? Nem nevezném melleknek azt ami neki van. A helyében nem mutogatnám, sőt rejtegetném. Ő egy gusztustalan, műsorával majdnem impotenciát okozó nő. Gyerekek rémálma.

--------------------

Üdv: Judit

Posts: 4 | Kitől: Nagykálló | Regisztrálva: X. 2004  |  IP: Megjegyezve.
anettka.com
Administrator
Tag-szám # 1

Elküldve December 25, 2001 06:43 PM     Adatai anettka.com   Weblap   E-mail anettka.com     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
De itt lesz ez a weblap, ami mindig emlekeztetni fog bennunket, hogy Anettka honnan is indult

quote:
Eredeti feladó Gaspod:
Szia Diab!

Lehet hogy kissé élesen fogalmaztam,de eszem-be nem volt haragudni!Úgyhogy szíjjuk el a
békepipát(bár legjobb lenne ha Anettka szína
el mindkettőnket....békésen..:-))))))
Különben én tényleg érdekesnek tartom ezt a
csajszit!Szerintem ez az egész "leszbikus-roppantszexivagyok-namegszabadszájú" stílus
csak az indulásához kell!Figyeld meg hogy
egyszer csak megjelenik majd roppant visszafogott öltözékben,roppant arisztokratikusan, ez azt fogja jelenteni
hogy sikerült befutnia.....

Na hali Gaspod a csodakutya
(Terry Prachet:Mozgóképek.c könyvéből,nagyon
király az a könyv....!!!)

Gaspod
Junior Member
Tag-szám # 32

Elküldve December 25, 2001 05:00 PM     Adatai Gaspod   Weblap   E-mail Gaspod     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Szia Diab!

Lehet hogy kissé élesen fogalmaztam,de eszem-be nem volt haragudni!Úgyhogy szíjjuk el a
békepipát(bár legjobb lenne ha Anettka szína
el mindkettőnket....békésen..:-))))))
Különben én tényleg érdekesnek tartom ezt a
csajszit!Szerintem ez az egész "leszbikus-roppantszexivagyok-namegszabadszájú" stílus
csak az indulásához kell!Figyeld meg hogy
egyszer csak megjelenik majd roppant visszafogott öltözékben,roppant arisztokratikusan, ez azt fogja jelenteni
hogy sikerült befutnia.....

Na hali Gaspod a csodakutya
(Terry Prachet:Mozgóképek.c könyvéből,nagyon
király az a könyv....!!!)

Posts: 7 | Kitől: itthon | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.
diab
Junior Member
Tag-szám # 10

Felhasználó értékelése

Elküldve December 25, 2001 01:26 AM     Adatai diab   Weblap   E-mail diab     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Kedves Gaspod,
Nem ertem miert gondolod, hogy en barmi modon is Anettkat kritizaltam. egyszeruen csak viccesnek talaltam a musoraba betelefonalokat, es ezt probaltam nehany tobbe-kevesbe pontos idezettel feleleveniteni. Remelem ezert nem haragszol
udv, diab

Posts: 6 | Kitől: | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.
Gaspod
Junior Member
Tag-szám # 32

Elküldve December 24, 2001 08:08 PM     Adatai Gaspod   Weblap   E-mail Gaspod     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
T. Diab + Posalaki proff!!

Most gondolom Qrva bátornak érzitek magatokat!!:-(((
Bár Petránál talán tényleg van a dologban
valami....De szerintem hiba lenne egyenlőséget tenni Petra és Anettka között
Petra egy buta,szakadt,leszbikus qrva!(már
boccs...)Anettka csak roppant taktikusan
népszerűsíti magát...

Posts: 7 | Kitől: itthon | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.
Pósalaki bácsi
Junior Member
Tag-szám # 6

Elküldve December 18, 2001 05:48 AM     Adatai Pósalaki bácsi   Weblap   E-mail Pósalaki bácsi     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
"gesztenyi: Hat ha gondom lenne a szex-el esteleg tutibiztos, hogy nem neki szolnek...."

Ez módfelett bölcs döntésnek tűnik elsőre, de ugyanakkor rövidlátó stratégiára utal, mivel nem veszi figyelembe a saját, hosszútávú érdekeit.

Anettica - mint minden szakképzett therapeuta - az acut problémamegoldás elkötelezett híve. Ebből következik, hogy azonnali ivarzást javasol Penetrácskával melynek gyógyhatása beláthatatlan távlatokat nyit meg páciense előtt.

Amint a felajzott hím meglátja Penetrácskát viharos gyorsasággal - az összes részidőt megdöntve -, a Gyalogkakukkot is megszégyenítő világrekord marathoni távot fut. Ez olyan ismertté teszi a panaszost, hogy a továbbiakban nincs szüksége fölös számban szolgálatkész hölgyismerősökre, így problémája megoldódik, arról nem is beszélve, hogy kikerül nevezett nőstény hatósugarából.

Mindazonáltal a biztos siker érdekében nem árt, ha a páciens néhány taktikai atombombával is rendelkezik, mert hátha arra eszi a fene valamelyik szörnyeteget. A tömegpusztító fegyver alkalmazása a Genfi konvenció szerint ez esetben engedélyezett, mivel ezen humanoidok biológiai fegyvernek minősülnek.

--------------------

Prof. Dr. Phil. Debil Pósalaki C. Fridolin
kromatikus intrikus

Posts: 3 | Kitől: Budapest | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.
gesztenyi
Junior Member
Tag-szám # 16

Elküldve December 17, 2001 11:06 PM     Adatai gesztenyi   Weblap   E-mail gesztenyi     Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Hat ha gondom lenne a szex-el esteleg tutibiztos, hogy nem neki szolnek....

[QUOTE]Ez azért nagyon pozítiv dolog,hogy a szex-el kapcsolatban senkinek semmi gondja.QUOTE]

Posts: 1 | Kitől: | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.
Anna
Junior Member
Tag-szám # 13

Felhasználó értékelése

Elküldve December 17, 2001 04:13 PM     Adatai Anna   Weblap   E-mail Anna     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Hát diab!
Most is, szombaton is amikor hallottalak megdöbbentem,ilyen állatságot még nem hallottam.! Szegény Anettka,csodálom a türelmét.Ennyi elmebeteg mint aki betelefonál,csupán mert nincs más dolga.Ez azért nagyon pozítiv dolog,hogy a szex-el kapcsolatban senkinek semmi gondja. [/LIST]

Posts: 2 | Kitől: | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.
diab
Junior Member
Tag-szám # 10

Felhasználó értékelése

Elküldve December 16, 2001 04:52 PM     Adatai diab   Weblap   E-mail diab     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
ROTFL
- mikor elelvezek mindig pukizgatnom kell
- es uvoltoznom kell hogy ne hallatszon
- tarzannak hivnak a lakok
erre meg Anettka sem tudott semmit mondani
-d

Posts: 6 | Kitől: | Regisztrálva: XII. 2001  |  IP: Megjegyezve.
anettka.com
Administrator
Tag-szám # 1

Elküldve December 16, 2001 04:35 PM     Adatai anettka.com   Weblap   E-mail anettka.com     Új privát üzenet küldése   Szerkesztés/Törlés   Válasz idézettel
Anettka a világ megváltója.
Életmentő tanácsok.

Mindig CET  

Új hozzászólás  Válasz Lezárt téma    Mozgatás    Téma törlése A következő régi hozzászóláshoz.   A következő friss hozzászóláshoz.
Ugrás:

e-mail | ANETTKA.COM

Ultimate Bulletin BoardTM 6.04e