Elküldve Augusztus 23, 2002 06:25 PM
Sziasztok! Én nem akarok senkit sem bántani, de szerintem aki válallja azt, hogy több ezer ember elé kiáll műsort vezetni nem így kellene kinézni és viselkednie. Az Értelmező Kéziszótárt az etikett vagy az illem szónál ki kellene Anettkának nyitnia és elolvasnia. Érdekes dolgokat tudhat meg belőle.
Posts: 1 | Kitől: | Regisztrálva: VIII. 2002 | IP: Megjegyezve.
Elküldve Augusztus 05, 2002 01:26 PM
Sziasztok Először vagyok itt és meg kell jegyeznem, hogy örülök Anettka színre lépésére, amit régóta figyelemmel kísérek. ) Sokan félnek a megmérettetéstől - Ő viszont nem. Drukkolok neki, hogy elnyerje a TV-elnöki posztot. Véleményem szerint, lehetne jobb is a Budapest-TV műsoranyaga.
Posts: 1 | Kitől: Budapest | Regisztrálva: VIII. 2002 | IP: Megjegyezve.
Elküldve Február 25, 2002 12:43 AM
Helló mindenki!Szerintem frankó ez az oldal!Plusz a videók is,azt sajnálom csak hogy nincsen Bp Tv-m,mert biztosan nézném a műsort!Ja...a betelefonálós műsorról annyit,hogy mindenkinek más a véleménye,de szerintem ezt kultúráltabb formában is elő lehetne adni!Mára ennyi!Bye!
Posts: 1 | Kitől: Bp | Regisztrálva: II. 2002 | IP: Megjegyezve.
Elküldve Február 10, 2002 05:57 PM
A szerver túlterheltsége és a nagy érdeklődésre való tekintettel egy időben csak két videót lehet letölteni, hogy mindenki hozzájusson a "napi betevő Anettkához".
Természetesen, ha letöltődtek az avik, újabb kettőt kezdhetsz letölteni.
[ Február 10, 2002: Az hozzászólást javította: anettka.com ]